Interim Officemanager(+)

Interim officemanager, bestuurssecretaris, projectsecretaris/-manager inhuren

Uw onderneming krijgt ineens veel opdrachten, waardoor het kantoorwerk stagneert. U merkt als directie/bestuur dat een secretaris van toegevoegde waarde kan zijn, om uw taken en die van het secretariaat te verlichten. Door (langdurige) ziekte of vakantie van een vaste kracht blijft bureauwerk liggen.

De interim officemanager+ van Ook Nog Even Doen zorgt dat het bestuur / de directie tijdelijk optimaal wordt ondersteund! Ook kan Ook Nog Even Doen meedenken in de invulling van (ondersteunende) functies als uw organisatie een andere structuur krijgt, juist vanuit ‘de werkvloer’!

Geen opdracht te klein of te groot

Een interim opdracht kan 1-2 weken maar ook 10-12 maanden duren. Werkdagen en -tijden van 4-30 uur per week zijn bespreekbaar en afhankelijk van verschillende factoren, in te vullen door Ook Nog Even Doen. Wellicht kunnen bepaalde werkzaamheden in samenwerking met een collega uit het uitgebreide netwerk van Ook Nog Even Doen worden uitgevoerd.

Tijdelijk werk

  • Lopen er veel projecten en blijven er zaken liggen?
  • Groeit uw bedrijf sterk en lopen de werkzaamheden op?
  • Wilt u zich als directie / bestuur op het grote geheel richten en niet steeds bezig zijn met organisatorische details?
  • Last van uitval van uw vaste kracht door ziekte?
  • Behoefte aan een extra stel handen?

Als u tijdelijk extra hulp kunt gebruiken, dan kunt u Ook Nog Even Doen inhuren als tijdelijke officemanager(+), bestuurssecretaris, projectsecretaris/-manager of managementassistent. We zorgen ervoor dat uw werkzaamheden niet stagneren!