Wat mensen over mij vertellen

Kordaat, schakelt snel en zelfstandig

“Marjolein heeft ons ondersteund als interim office manager in een hectische periode rondom meerdere zwangerschapsverloven. Door haar snelle schakelen en kordate aanpak heeft ze zich in korte tijd enorm veel processen eigen gemaakt. Met een gerust hart kon je zaken bij haar neerleggen, maar heeft ze daarnaast ook veel andere zaken zelfstandig afgerond. We waren erg blij met Marjolein!”

Facilitering in optima forma

“Marjolein is creatief en zet zich in om uw zaak of project mee te helpen opbouwen. Facilitering in optima forma en daarbij flexibel zijn kenmerken haar. Binnen de projecten Palliatieve zorg van consortium Septet, heeft ze zich ten volle ingezet. Ik kan u haar dan ook van harte aanraden bij uw volgende of reeds lopende klus.”

Bijna alle verslagen ongewijzigd vastgesteld

“Ik heb in de afgelopen anderhalf jaar uiterst prettig met Marjolein samengewerkt. Ze was notulist van een lange serie participatiebijeenkomsten met omgevingspartijen. De inhoud van de verslagen luisterde erg nauw, maar ondanks dat werden bijna alle verslagen ongewijzigd vastgesteld; een prestatie van formaat! Bovendien zag Marjolein kans om allerlei ingewikkelde zaken te vangen in inzicht gevende grafieken en figuren, waarmee de leesbaarheid sterk toenam. Daarnaast ontwikkelde ze zich ongevraagd en op een natuurlijke manier tot een goede managementassistent en werd ze, samengevat, onmisbaar voor het proces. Ik beveel Marjolein zeker aan!”

Zelfstandig en pro-actief

“Ik werk al enkele jaren samen met Marjolein en ik ben erg blij met haar hulp. Ze doet zelfstandig de organisatie, administratie en evaluatie van scholingsbijeenkomsten, maakt goede verslagen, beheert een app en heeft zelfs een logo ontworpen. Marjolein is creatief in het verzinnen van oplossingen, houdt de planning goed in de gaten en speelt pro-actief in op hetgeen nodig is. Ze vult mij op een prettige manier aan en neemt me zo veel dingen uit handen!”

Laat niets aan het toeval over

“Marjolein weet als geen ander dat het falen in de voorbereiding, uiteindelijk het voorbereiden van het falen is. Bij het organiseren van bijeenkomsten en vergaderingen laat ze dan ook niets aan het toeval over. Maar ook de follow-up is bijzonder accuraat. Marjolein is een gouden en betrouwbare ondersteuning voor bedrijven en non-profitorganisaties, waarop je voor de volle 100% kunt bouwen.”

Betrouwbare managementassistente

“Marjolein heb ik leren kennen als een accurate, betrouwbare managementassistente. Kwam haar afspraken altijd na. In alle opzichten was zij ondersteunend voor bestuurders. Ik beveel haar dan ook van harte aan.”

Denkt écht mee

“Als ondernemer vind ik het erg prettig om met Marjolein samen te werken. Ze denkt écht mee met de gang van zaken binnen het bedrijf. Ze heeft kennis van zaken, werkt zorgvuldig en is creatief. Als de organisatie vraagt om een andere manier van werken, past Marjolein zich gemakkelijk aan. Ik ben blij dat ik taken aan Marjolein kan overlaten. Hierdoor houd ik veel tijd over!”

Plezierige aanpak, dringt snel tot de kern door

“Marjolein heeft verschillende werkzaamheden voor ons verricht, zowel voor het bedrijf als voor een vereniging. Dankzij haar sterk analytisch vermogen dringt zij snel tot de kern van een vraagstuk door. Door haar hoge ‘snap-snelheid’ draait zij in no time – ook in een voor haar nieuwe context – full swing mee. Haar hoge sensibiliteit en zeer plezierige aanpak, leiden ertoe dat wij haar hulp telkens blijven inroepen.”

Klanten